Wij zijn Amixo

Wij zijn Amixo

Wij mengen en (her)verpakken voedingsingrediënten voor nationale én internationale brand owners die, net als wij, hoge eisen stellen aan kwaliteit, service en betrouwbaarheid.

Onze gepassioneerde professionals werken met de meest geavanceerde systemen en volgens de hoogste normen in een uiterst moderne productiefaciliteit.

Glutenvrij, allergenenvrij, Kosher en Halal – daar voegen we nog een flinke dosis service en aandacht aan toe. Zo maken wij het verschil.

Transparant en vertrouwd

U heeft ambitieuze doelstellingen, wij hebben de middelen, de mensen en de passie om ze waar te maken. Dat doen we op een verantwoorde en transparante manier. Zo zijn we. We werken in vertrouwen en produceren alleen in opdracht. We ontwikkelen zelf geen private labels, dus uw receptuur is bij ons absoluut safe.

Amixo investeert

Samenwerken met Amixo betekent dat u niet hoeft te investeren in productiefaciliteiten of productielijnen voor het mengen, verpakken en verwerken van producten. Als u investeert in de kwaliteit van uw producten investeren wij in een vlekkeloze verwerking. Deal!

Laat ons het werk doen

Onze aanpak gaat ver: we kunnen helpen bij het inkopen van grondstoffen, maar ook op het gebied van verpakkingen zijn we experts en nemen we u veel logistiek regel- en denkwerk uit handen. We ontwikkelen geen nieuwe innovatieve verpakkingen, dat laten we aan de specialisten over. Maar we zijn wel specialist in het mengen en (her)verpakken en alles wat daarbij komt kijken.

Uw productiepartner

U kent uw markt als geen ander. Voor ons als productiepartner begint het met goed luisteren. Dankzij onze goed georganiseerde werkwijze en onze jarenlange ervaring spelen we perfect in op uw wensen en eisen, tegen marktconforme prijzen. Dat lukt dankzij onze specialisten en onze moderne productiefaciliteit.