Kwaliteit

Kwaliteit

We werken met name voor A-merken in de foodbranche. Kwaliteitseisen van brand owners liggen ongekend hoog en over de standaarden wordt niet gediscussieerd. Precies zoals ook wij werken. In sommige gevallen overtreffen we die zelfs, omdat we de lat altijd hoog leggen en absoluut nooit onder onze eigen maatstaven werken. A-merken en Amixo vormen een perfecte match.

Strengste eisen

Kwaliteit en voedselveiligheid is bij Amixo top-of-mind. Alles wat we doen klopt! Bij de verwerking van uw producten voldoen wij vanzelfsprekend aan alle regels om productvreemde materialen in de productie uit te sluiten. Daarnaast mengen en verpakken wij de producten 100% glutenvrij, allergenenvrij, notenvrij, Kosher en Halal. Gegarandeerd!

Niets gaat ons te ver: bij de productie van Kosher producten controleert een Rabbijn de apparatuur en voedingsingrediënten. Everything for quality!

100% reiniging

De afdeling Quality Control, voor proces- en productcontrole, werkt volgens strakke protocollen. Onze filosofie: schoon is pas schoon als het 100% schoon is. Alle systemen die we gebruiken reinigen we volgens gegarandeerde processen. Daarom stappen we snel en zonder problemen van de ene op de andere productierun over.

Amixo zekerheden

Voedselveiligheid zit in ons DNA. We weten als geen ander hoe belangrijk het voor onze opdrachtgevers is. Daarom werken we altijd in lijn met de Europese voorschriften. Daarnaast wijken we nooit van onze eigen standaarden af. Dat is onze manier van werken.

De kwaliteit en voedselveiligheid liggen op een hoog niveau. Dat bewijzen onder andere de kwaliteitsnormeringen FSSC22000, SKAL, COKZ en SMETA.

Bio certificaat
FSSC 22000 certificate
Rainforest Alliance certificate
Rainforest Alliance certificate